Stressologie

GRATIS WEBINAR

“Stress, burn-out en depressie oplossen met voedingsstoffen”

Ben jij een therapeut of coach op het gebied van fysieke en/of mentale gezondheid? Dan nodig ik je graag uit voor mijn gratis webinar.

De relatie tussen stress, burn-out, depressie en voedingsstoffen is erg groot maar dat is niet breed bekend. Daar wil ik verandering in aanbrengen. Met de juiste voedingsstoffen kun je stress verminderen en stressbestendiger worden en met weer andere voedingsstoffen kun je nieuwe ‘gelukshormonen’ (neurotransmitters) aanmaken waardoor je een depressie kunt verlichten of zelfs oplossen!

Ik heb er een boek over geschreven, ‘Van stress naar geluk’, daarin leg ik dit verband precies uit. Ook heb ik een methode ontwikkeld, stressologie, waarmee veel mensen al geholpen zijn. Veel therapeuten en coaches passen stressologie toe naast hun basisactiviteit. Handig, want gestreste, uitgeputte en/of gedeprimeerde mensen kom je maar al te vaak tegen. Het is mooi dat hier nu eindelijk een erg effectieve remedie voor is!

Tijdens het webinar ga ik hier uitgebreid over vertellen in het live webinar. Zorg dus dat jij erbij bent! Het is een hele nieuwe kijk op een van de grootste problemen van deze tijd!

Hopelijk tot dan!

Jurgen Spelbos (Oprichter van het Centrum voor Stressologie)